Een Servische chefkok claimt dat hij het eerste testikel kookboek ter wereld heeft gepubliceerd. “Cooking with Balls” bevat favoriete recepten van Ljobomir Erovic zoals testikel-pizza en gefrituurde testikels. Het e-book dat gedownload kan worden heeft handige video filmpjes waar de Servier de huid van testikels afstroopt en ze in hapklare brokken snijdt. De testikel pizza bevat o.m. kaas, uien, peper, spek en stierenballen. Het is een Italiaanse pizza met Servische ballen aldus Erovic. Volgens hem zijn de lekkerste testikels afkomstig van stieren, hengsten en struivogels, maar iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen voorkeuren. Het kookboek bevat ook meer verfijnde gerechten zoals kalfstestikels in wijn en testikels met een Bourgingon saus.
Hahahah, wat moet je daar nouw van zeggen. Ik snap er sowieso de ballen niet van maar dat maakt me eerlijk gezegt geen bal uit. Ik zeg altijd maar: De bal is rond en kan alle kanten op gekookt worden.
Quote Toasty: Hahahah, wat moet je daar nouw van zeggen. Ik snap er sowieso de ballen niet van maar dat maakt me eerlijk gezegt geen bal uit. Ik zeg altijd maar: De bal is rond en kan alle kanten op gekookt worden.
-ik geloof er geen bal van -ballen in je soep vinden -die chef heeft ballen -een balletje uit de muur trekken krijg t ineens een hele andere betekenins
Ook "niertjes in eigen nat" verdient eigennlijk een plaats in deze boek, al is het maar om aan te tonen dat stierenballen niet het enige walgelijke is dat je op je bord kan krijgen.
@Veppie: ongetwijfeld is het antwoord dat zijn vrouw er al soep van aan het koken is. Die man weet natuurlijk allang hoe heerlijk ze smaken (helemaal als het gratis is, want daar zijn nederlanders dol op)
Quote Toasty: Hahahah, wat moet je daar nouw van zeggen. Ik snap er sowieso de ballen niet van maar dat maakt me eerlijk gezegt geen bal uit. Ik zeg altijd maar: De bal is rond en kan alle kanten op gekookt worden.